Goede doelen

Wat steunen wij?

Lions Kwartier van Arnhem zet zich belangeloos in voor Stichtingen in Arnhem die het doel hebben ondersteuning te bieden aan kinderen met kanker en hun families. Deze stichtingen bieden o.a. vakanties aan en/of bieden hulp bij oncologische kinderziekenhuizen in de regio.  

Samen zetten wij de schouders er onder, stropen we de mouwen op! Om geld in te zamelen voor het goede doel!

Uitgangspunten: 

  • Wij richten ons op kinderen en hun families.

  • Wij doen dat voor Arnhemse stichtingen.

Het goede doel voor 2021

Het goede doel voor 2021 is Stichting Gaandeweg. Net als in 2017, 2018 en 2019 zijn wij er blij mee dat wij deze prachtige stichting weer kunnen verblijden met een mooi bedrag.

 

Sinds 1988 biedt Stichting Gaandeweg gezinnen met een jonge kankerpatiënt een vakantieweek aan. De stichting beschikt over eigen luxe bungalows verspreid door Nederland.

Daarnaast hebben ze afspraken met diverse bungalowparken in het land. Doordat gezinnen er echt even helemaal uit zijn, maakt hoogspanning plaats voor ontspanning.

Er wordt gefietst, buiten gespeeld, gebowld en er worden gezelschapsspelletjes gedaan. Een lach, een traan, alles kan en mag. 

Het gezin heeft weer even aandacht voor elkaar, de ziekte schuift wat naar de achtergrond. Zo wordt op een natuurlijke manier energie opgedaan voor alle onderzoeken, opnames en behandelingen die nog zullen komen.

Stichting Gaandeweg organiseert en bekostigt honderden vakantieweekjes per jaar. Met alle liefde. En wij gaan daar aan bijdragen! 

GFJ 2018 (118 van 248).jpg