top of page
  • Foto van schrijverLions Kwartier van Arnhem

Mooie opbrengt onder prettige omstandigheden

Afgelopen 7 september heeft Lionsclub Kwartier van Arnhem hun jaarlijkse Golfdag georganiseerd op Landgoed Welderen te Elst. Helaas door de omstandigheden van dat moment met een bescheidener omvang en een beperkt programma. Daarom was deze dag ook vernoemd als Lions Golfvriendendag.

Meer dan 50 spontane deelnemers zorgde weer voor een geweldige ambiance. Het weer, de prachtige baan en de heerlijke versnaperingen maakte het plaatje compleet. De afsluitende borrel en BBQ gaven een geweldige sfeer!

Het goede doel waarvoor ook dit evenement is opgezet is Stichting Gaandeweg uit Arnhem. Zij stellen drie vakantiehuizen ter beschikking aan zieke kinderen en hun ouders. Alle gelden voor de aankoop een onderhoud moet worden verworven uit donaties.

Alle spelers en sponsoren hebben uiteindelijk € 9000,- bijeen gespeelt! Een geweldig bedrag waarmee een gedeelte kan worden gefinancierd voor de inrichting van een nieuw huis. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.gaandeweg.nl.


Komend jaar pakken de Lions weer goed uit met een volledige golfdag en dat zal zijn op dinsdag 6 september 2022! Zet het in de agenda want daar wil je weer bij zijn toch?


Dank aan alle deelnemers, sponsoren en Welderen voor het bijdragen aan deze Golfdag.


Namens Lions Kwartier van Arnhem.


WE SERVE!


Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze club dan kan dat. Kijk op de website voor meer informatie of stuur een mail.








13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page