top of page
  • Foto van schrijverLions Kwartier van Arnhem

33.000 euro..

Wat een waanzinnig leuke dag was het gister! Wat hebben wij als organisatie genoten van alle aanwezigen en het verloop van de Lionsgolfdag 2019! Wij hopen dat jullie net als wij een mooie dag hebben beleefd! Het eindresultaat verklapt dat dat zeker het geval was!

Met alle deelnemers en sponsoren hebben we 33.000 euro opgehaald!

Stichting Gaandeweg was het doel voor 2019 en uitredend President Jan Willem Brummelman van Lionsclub Kwartier van Arnhem overhandigde dinsdagavond 3 september 2019 voorzitter Grace Roetert van Stichting Gaandeweg de cheque met het fantastische bedrag. Met alle deelnemers en sponsoren hebben we 33.000 euro opgehaald!



Bedankt aan alle sponsoren, alle deelnemers aan de wedstrijd en de clinic, Landgoed Welderen met hun fantastische team zowel het office-team als het horeca-team die ons elk jaar weer vol passie voorzien van een "natje en een droogje".

We zien elkaar in 2020!

Wij kijken al weer uit naar 2020 en hopen dat jullie wederom meedoen met het inzamelen van fondsen om de zieke kinderen en hun gezin te steunen en het leven wat dragelijker te maken. We zien elkaar in 2020!


Bedankt namens de commissie Lionsgolfdag.org en Lionsclub Kwartier van Arnhem.


Hanneke van Dorst

Wouter ten Broeke

Dennis Meinema

Erik Tax

Rob Bakker


237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page